'Tielemans heeft al getekend', daar reageert Youri zelf op

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 7 reacties
'Tielemans heeft al getekend', daar reageert Youri zelf op

Opvallend bericht in sommige media: Youri Tielemans zou al getekend hebben bij Monaco. We legden hem dat daarstraks voor en de net 20-jarige middenvelder schoot in de lach: "Die weten meer dan ik of wat?"

Bepaalde Franse media berichtten dat Tielemans getekend heeft bij Monaco en Anderlecht zo'n 25 miljoen euro zal opbrengen. Compleet uit de lucht gegrepen, zei Tielemans zelf. "Kijk, ik heb enkele voorstellen, maar nu ben ik bezig met de titel. Na het seizoen zal ik me daarmee bezighouden. Maar nu is er nog niets of nergens getekend. Die mannen weten meer dan ik", lachte hij het weg.

Natuurlijk wil iedereen graag zo snel mogelijk meer weten over zijn toekomst, ook in Anderlecht, dat hem graag nog een jaartje houdt. "De club heeft dat al gezegd ja, maar als het voor mijn ontwikkeling beter is dat ik vertrek, zullen ze me ook niets in de weg leggen."

Niet aan twijfelen

En aan de woorden van Tielemans hoeft niet getwijfeld te worden. Er zal door zijn entourage misschien al gesproken zijn met sommige clubs, maar die houden alle druk van de speler zelf weg tot het seizoen gedaan is. Hij heeft in alles dan ook het laatste woord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties