Verhuurde Anderlecht-speler nu reeds op vakantie omdat coach hem niet meer wil opstellen

Verhuurde Anderlecht-speler nu reeds op vakantie omdat coach hem niet meer wil opstellen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De competitie is voor één speler van Anderlecht al afgelopen. Niet door een blessure, wel omdat de club die hem leende van paars-wit hem niet meer zal opstellen. Moeskroen liet Mahmoud 'Trezeguet' Hassan vervroegd vertrekken.

Mircea Rednic gaf in L'Avenir aan dat hij Trezeguet niet meer zal gebruiken in de resterende twee wedstrijden. Moeskroen heeft geen aankoopoptie op de Egyptenaar en er valt toch niets meer te winnen of te verliezen. Daarom ook dat Trezeguet vroeger mocht terugkeren. Alhoewel, terugkeren. In volle titelstrijd wou René Weiler hem er natuurlijk niet bij en dus pakte hij het vliegtuig voor een vervroegde vakantie.

Wat er volgend seizoen met Trezeguet gaat gebeuren, is nog maar de vraag. De entourage van de aanvallende middenvelder kreeg signalen dat René Weiler ook voor volgend seizoen niet op hem rekent. Een verkoop lijkt dan de enige oplossing, maar Anderlecht heeft wel serieus wat geld in hem geïnvesteerd. Eerst om hem te huren en daarna om hem definitief over te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties