Genk doet zijn best en sterkhouder wil ook wel blijven: "Ondanks dat mijn familie het hier soms moeilijk heeft"

Redactie
| 2 reacties
Genk doet zijn best en sterkhouder wil ook wel blijven: "Ondanks dat mijn familie het hier soms moeilijk heeft"

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo is genomineerd om Profvoetballer van het Jaar te worden. Toch opmerkelijk aangezien Genk play-off 1 niet haalde. Het zegt wel veel over het niveau dat de Spanjaard dit seizoen haalde. En kan hij dat nog een jaartje?

Het valt af te wachten of hij blijft, maar hij heeft wel de intentie om te blijven. "We zijn in gesprek met de club. De club heeft zijn intenties al uitgesproken en wij ook. We hopen dat we tot een akkoord komen waarin alle partijen zich kunnen vinden. Ik voel me heel gelukkig in Genk, ook al heeft mijn familie het soms moeilijk. Maar ik ben hier zeer geliefd en wil zeker een akkoord sluiten met Genk", zegt de middenvelder in Het Nieuwsblad.

"Ik sta open voor een nieuw contract. Ik wil weten wat de toekomstplannen zijn en als ik weg moet gaan, ga ik weg. Er is interesse en we zullen zien wat er zal gebeuren", geeft hij de fans toch wel hoop. Al blijft er natuurlijk ook buitenlandse interesse. "Het eerste wat Genk zei toen ik naar hier kwam, is dat het een verkoopsclub is. Dat als ik goed speel, er wel interessante clubs komen aankloppen. Er zijn hier veel spelers voor veel geld verkocht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties