'Standard gaat vol voor oude bekende en tevens ex-target van Anderlecht'

Redactie
| 56 reacties
'Standard gaat vol voor oude bekende en tevens ex-target van Anderlecht'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Standard staat men alweer voor enkele boeiende maanden. De Luikse club wil zich volgend seizoen herpakken en daar heeft het naast een nieuwe trainer ook enkele nieuwe spelers voor nodig...

Volgens Sudpresse maakt Standard alvast werk van één belangrijke transfer. De Rouches zouden vol voor Franko Andrijasevic (25) willen gaan. Die naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar het is wel degelijk een oude bekende.

De Kroatische spelverdeler van NK Rijeka stond in januari al op het verlanglijstje van Standard én Anderlecht. Beide teams toonden toen interesse, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Andrijasevic besliste om het seizoen uit te doen in zijn vaderland.

4 miljoen euro

Andrijasevic beleefde overigens een prima seizoen bij Rijeka, dat hij met onder meer zestien doelpunten en vijf assists naar de titel schoot. Goedkoop is de Kroaat niet. Er wordt gesproken over een transfersom van om en bij de 4 miljoen euro. Bij Standard zou Andrijasevic de vervanger van Belfodil moeten worden. De Algerijn vertrek meer dan waarschijnlijk naar een grotere competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties