Sprokkels 15/06: Prachtgoal Odjidja in bloemetjes gezet

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 15/06: Prachtgoal Odjidja in bloemetjes gezet
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De zomermaanden komen eraan en de transfergeruchten zijn al volle bak begonnen. Wij proberen u via dit overzicht ook op de hoogte te houden van de belangrijkste nieuwssprokkels van de dag.

  • Vadis Odjidja ziet zijn prachtgoal in de Champions League verwerkt in een mooi animatiefilmpje. Hij werd immers zevende in de verkiezing van het doelpunt van het jaar.

  • Goed nieuws voor de Confederations Cup. Om de kwalijke reputatie van de Russische supporters qua verdraagzaamheid te counteren, zal het scheidsrechters de toestemming geven om wedstrijden stil te leggen bij racistische spreekkoren of gebaren.

  • Nog nieuws uit Rusland. Het stadion van Zenit zou deels gebouwd zijn door Noord-Koreaanse 'slaven'. Die werkten voor een appel en een ei en moesten daarbovenop nog heel wat geld doorstorten aan de Noord-Koreaanse staatskas. Plezante boel, daar.

  • Racing Genk is op zoek naar een verdediger om de vertrekkende Dewaest op te vangen. Daarvoor zou het volgens Het Belang van Limburg aan Rubin Seigers denken.

  • Cristiano Ronaldo wordt genoemd in een zaak van belastingsontduiking, maar zegt zelf dat hij "gerust is in een goeie afloop." Real Madrid geeft ook aan dat het geloofd in de onschuld van de sterspeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties