Cyriel Dessers was met zijn 29 goals 13 assists wel héél gegeerd: straf lijstje clubs uit de Jupiler Pro League wilde hem binnenhalen

Redactie
| 4 reacties
Cyriel Dessers was met zijn 29 goals 13 assists wel héél gegeerd: straf lijstje clubs uit de Jupiler Pro League wilde hem binnenhalen
Foto: © Photonews

Ieder seizoen staan er in België en Nederland enkele talenten op. Dat was bij onze noorderburen absoluut het geval met Cyriel Dessers.

De Belgische aanvaller trok wegens gebrek aan kansen bij Sporting Lokeren naar NAC Breda in de Nederlandse tweede klasse. Met de club uit Noord-Brabant promoveerde de goalgetter, die maar liefst 29 keer scoorde en 13 assists afleverde.

Zo werd de 21-jarige Dessers een revelatie in Nederland, en versierde hij een transfer naar FC Utrecht in de Eredivisie. Maar voor hetzelfde geld ging Dessers komend seizoen voor goals zorgen in de Jupiler Pro League. "Tal van Belgische clubs hebben geïnformeerd", geeft Dessers aan in Sport/Voetbalmagazine.

Prestaties naar waarde geschat

"Clubs uit de hoge middenmoot, de subtop en zelfs de top vijf", verrast Dessers. "Maar ik was toen al ver gevorderd met Utrecht en ik vond het niet correct om op gesprek te gaan bij andere clubs. Het flatteert mij wel dat mijn prestaties naar waarde werden geschat in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties