José De Cauwer geeft tip aan Club Brugge én vele andere clubs: "Blijf daar af!"

Redactie
| 24 reacties
José De Cauwer geeft tip aan Club Brugge én vele andere clubs: "Blijf daar af!"
Foto: © Photonews

Het is tijd voor de Tour de France. En dan heb je ook José De Cauwer en Michel Wuyts op de VRT. Twee liefhebbers van het voetbal ook, die iets te melden hadden.

Zo is Michel Wuyts een grote fan van het Welshe volkslied. "Als je heel dat volk hoort meezingen in het stadion, dan gaan alle haartjes recht", aldus de commentator tijdens de live-uitzending van de Ronde van Frankrijk.

José De Cauwer ging zelfs nog verder: "You'll never walk alone staat in mijn top-3 aller tijden. Het origineel van Gerry & The Pacemakers uiteraard. De uitvoering van Liverpool. Ik heb op youtube dingen gezien van Liverpool die in Australië gingen spelen en dat 90.000 mensen dat nummer zongen in een rugbystadion, allemaal met een rode sjaal. Dat is fantastisch."

De Cauwer had ook nog een boodschap: "Er zijn nog veel ploegen die dat lied als lieflied zijn gaan beschouwen of naar voor brengen, maar dan heb ik altijd iets van dat ik dat niet zou doen. Blijf daaraf!" Club Brugge en honderden andere clubs in binnen- en buitenland zijn meteen gewaarschuwd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties