OFFICIEEL: Zoon van legendarische spits tekent bij PSG én contractverlenging voor ancien

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
OFFICIEEL: Zoon van legendarische spits tekent bij PSG én contractverlenging voor ancien
Foto: © photonews

De heerschappij van PSG kwam dit seizoen tot een einde, want na enkele overdonderende seizoenen pakte het herboren AS Monaco de titel. Maar de Parijzenaars zitten niet bij de pakken neer.

Timothy Weah, de zoon van, tekende maandag zijn eerste profcontract tot 2020. Dat heeft hij te danken aan zijn opvallende prestaties in de Youth League dit seizoen. Maar met die achternaam zijn de verwachtingen wel hoog, want vader George was de eerste niet-Europeaan ooit die de Ballon d'Or won (1995).

George Weah speelde zelf ook nog voor PSG, van 1992 tot 1995. Hij speelde verder nog voor Monaco, AC Milan én hij was en is nog steeds de ster van het Liberiaanse voetbal. Tot op heden staat de intussen 50-jarige Weah gekend als een van de grootste spitsen aller tijden.

Vertrek van Verratti bevestigd?

En dinsdagochtend kwam er nog nieuws vanuit de Franse hoofdstad. Thiago Motta, intussen al 34, kreeg een contractverlenging van één jaar. Dit is toch een teken dat de club rekent op een vertrek van die andere Italiaanse sterkhouder Marco Verratti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties