Transfer naar Chelsea laat op zich wachten, betaalt deze topclub dan recordbedrag voor Romelu Lukaku?

Redactie
| 9 reacties
Transfer naar Chelsea laat op zich wachten, betaalt deze topclub dan recordbedrag voor Romelu Lukaku?

Het leek vrij duidelijk dat Romelu Lukaku (23) zijn carrière liefst van al wilde verderzetten bij Chelsea, maar een deal met zijn voormalige werkgever laat nog steeds op zich wachten. Mogelijk gaat nu een andere topclub met de spits aan de haal...

Omdat Chelsea eerst Diego Costa van de hand wil doen, loopt de transfer van Lukaku héél wat vertraging op. Costa voelt eerder weinig voor een vertrek, mede omdat de club waar hij graag heen wil – Atlético Madrid – geen transfers mag doen deze zomer.

Volgens The Daily Mail dreigt Chelsea daardoor naast Romelu Lukaku te grijpen. Manchester United zou namelijk van plan zijn om vol voor de Rode Duivel te gaan. De Engelse recordkampioen is bereid om een recordbedrag van 100 miljoen pond, omgerekend iets meer dan 114 miljoen euro, op tafel te leggen voor Lukaku.

Rooney

Volgens The Daily Mirror zou Manchester United dan weer iets minder willen betalen, maar wel Wayne Rooney in de deal met Everton willen betrekken. The Toffees zouden hun voormalige aanvaller deze zomer graag terughalen en daar zou United handig op inspelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties