Licht aan het einde van de tunnel voor vele spelers uit de Kortrijkse ziekenboeg

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Licht aan het einde van de tunnel voor vele spelers uit de Kortrijkse ziekenboeg
Foto: © photonews

Voorlaatste in de stand KV Kortrijk neemt het volgende week zaterdag in eigen huis op tegen Sint-Truiden. Woensdagochtend leidde nieuwe trainer Glen De Boeck voor het eerst de training. Op enkele spelers kon hij nog geen beroep doen.

Tegen KV Mechelen moesten de Kerels het stellen zonder een waslijst geblesseerden: Ivanof, Lepoint, Rolland, Stojanovic, Kagelmacher, Attal, De Smet en Van Loo. De interlandbreak komt op dat vlak ideaal uit voor de club uit West-Vlaanderen.

Stojanovic en Kage, die wat hinder ondervond na de wedstrijd in Mechelen, trainen weer voluit mee. Zij zijn volledig fit voor de wedstrijd tegen STVV in het Guldensporenstadion. Ook Hoxha en De Smet sluiten opnieuw volledig aan bij de groep, nadat ze begin deze week wedstrijdritme hadden opgedaan bij de beloften.

Op Kagelmacher, Attal en Van Loo is het nog even wachten. Tegen eind november worden zij drie terug op training verwacht zodat ze klaargestoomd kunnen worden voor de drukke voetbalmaand december.

Nog even wachten op langdurig geblesseerden

Op de langdurig geblesseerde Ivanof en Lepoint is het nog even wachten. Zij werken hard verder aan hun revalidatie, staat te lezen op de clubsite.

Als alles goed gaat zet Lepoint volgende week een volgende stap in zijn revalidatie en kan hij voorzichtig looptrainingen aanvatten. Rolland, momenteel revaliderend van een gescheurde voorste kruisband, zijn revalidatie zou zonder verdere complicaties verlopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties