Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met het Kerstvoetbal hebben we ook op Kerstdag ons Team van de Week. We kregen toch enkele verrassingen en mooie prestaties de voorbije dagen. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Tussen de palen was Davino Verhulst dé held bij Lokeren. Dankzij een wonderlijke redding van hem haalden de Waaslanders de drie punten bij Antwerp.

Verdediging

In de defensie was er geen doorkomen aan voor KV Mechelen tegen Club Brugge. Brandon Mechele en Dion Cools speelden de pannen van het dak. Ook Nicolas Lombaerts stak in bloedvorm bij KV Oostende.

Middenveld

Brecht Dejaegere domineerde de middenvelders van Charleroi en tekende voor een van de prestaties van het jaar. Ook Ruud Vormer kon, alweer, terugkijken op een schitterende wedstrijd.

Wat dan gezegd van Francis Amuzu? De jongeling van Anderlecht kreeg zijn allereerste basisplaats en bekroonde die met de winning goal. Musona was goed voor twee assists en een doelpunt, Charisis was dé draaischijf bij Sint-Truiden.

Aanval

Teddy Chevalier was de held van de speeldag. Hij zorgde voor een onverhoopte 2-3 zege van Kortrijk bij het zieke Genk. Bolingi legde het nog ziekere Zulte Waregem over de knie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties