De trein bij Berchem Sport is na twee coachwissels nog steeds niet vertrokken: "We hebben deze reeks misschien onderschat"
Redactie
| 2 reacties

De trein bij Berchem Sport is na twee coachwissels nog steeds niet vertrokken

De trein bij Berchem Sport is na twee coachwissels nog steeds niet vertrokken: "We hebben deze reeks misschien onderschat"
Foto: © photonews

Terwijl het viertal Lommel, Knokke, Dessel Sport en Heist momenteel de vier play-off-plaatsen inpalmen, staat Berchem Sport in de onderste gelederen van de 1ste Amateurliga. De Antwerpse traditieclub kende al een bewogen seizoen.

De promovendus in de Eerste Amateurklasse zag in het seizoensbegin zijn coach Jonas De Roeck naar STVV vertrekken. Geert Emmerechts (ex-Anderlecht) nam het roer over, maar werd vervolgens vervangen door Nicky Hayen.

Onder de huidige T1 ging Berchem Sport met een 1 op 12 de winterstop in. "We kennen een moeilijk seizoen", geeft Hayen toe. "De competitie aanvatten met de ploeg van vorig seizoen was misschien toch een onderschatting van deze reeks."

Moeilijke zoektocht naar versterking

De Antwerpenaren behaalden tot dusver 13 op 45 en vechten een strijd uit onderin. "We denken aan versterking, maar dat wordt in ons geval niet eenvoudig."

"In een tussenperiode haal je nu eenmaal moeilijk spelers die meteen een meerwaarde zijn. We kunnen ons niet meer permitteren om zes weken te wachten vooraleer een speler inzetbaar is", aldus Hayen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties