Bondscoach Martínez zwaar onder de indruk van twee speciale Rode Duivels: "Indrukwekkend"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 8 reacties
Bondscoach Martínez zwaar onder de indruk van twee speciale Rode Duivels: "Indrukwekkend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Langzaam maar zeker komen we dichter bij het WK in Rusland. Voor Roberto Martínez dé afspraak van het jaar 2018, kan hij onze Rode Duivels naar het collectieve delirium gidsen? Aan kwaliteit en klasse alvast geen gebrek, al zijn er natuurlijk twee spelers van wie iedereen nét iets meer verwacht.

We hebben het natuurlijk over Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Ook onze Spaanse bondscoach is dol op zijn twee goudhaantjes en is vooral ook blij met hun ontwikkelingen en prestaties in de Premier League: "De evolutie van Kevin de voorbije 16 maanden, de evolutie van de club Man City ook is toch indrukwekkend. Maar ook Eden Hazard die al twee titels won en nog steeds die honger naar meer heeft, dat is ook indrukwekkend."

Beslissend met één actie

De twee sterspelers van onze nationale ploeg maken grote sier in Engeland: "Er zijn zo van die spelers die een match kunnen doen kantelen met één actie of klasseflits. Dat hebben we de voorbije jaren ook gezien in de Premier League. Spelers van wie je wist dat ze iets extra hadden. Met één actie kunnen zij de match beslissen. Je had vroeger Robin van Persie en Wayne Rooney, nu zijn dat Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Die twee spelers kunnen een match bepalen."

En er is nog een Rode Duivel die een speciale vermelding krijgt: "Ik denk dat Harry Kane en Romelu Lukaku de beste nummers 9 zijn in de Premier League. Dat zijn voetballers die we hebben zien groeien." Maken De Bruyne, Hazard en Lukaku op het WK het verschil?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties