Complimenten voor Ivan Leko: "Toptrainer! Achter alles wat hij doet, zit een idee en dat terwijl hij nog maar 39 jaar is"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Complimenten voor Ivan Leko: "Toptrainer! Achter alles wat hij doet, zit een idee en dat terwijl hij nog maar 39 jaar is"

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het zijn geweldige tijden voor Ivan Leko en Club Brugge en de prestaties van blauw-zwart blijven ook in Nederland niet onopgemerkt. Met dank aan Ruud Vormer, die in 'Voetbal International' vertelt over het opvallende succesparcours van zijn Belgische ploeg.

"Lekker 'teampie' hebben wij, hé. ‘Er zit ontzettend veel voetbal in en we spelen heel aanvallend. We zijn niet voor niets koploper, alleen zegt dat in de Belgische competitie niet alles. Straks gaat het er pas echt om, al blijft het natuurlijk wel vreemd als je jouw voorsprong telkens gehalveerd ziet worden", vertelt Vormer in het Nederlandse voetbaltijdschrift.

De 29-jarige aanvoerder van Club Brugge, straks ook topkandidaat voor de Gouden Schoen, bewierookt ook met veel plezier zijn Kroatische coach Ivan Leko: "Een echte toptrainer. Achter alles wat hij doet, zit een idee en dat terwijl hij nog maar 39 jaar oud is. Ik vind het echt knap want we hebben een elftal met een manier van spelen waarmee onze tegenstanders écht moeite hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties