Antwerp-coach Bölöni niet tevreden: "Hij woog 30 minuten op de verdediging en dan was het gedaan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 25 reacties

Het was van 26 oktober van de thuismatch tegen Standard geleden dat aanvaller Obbi Oulare nog eens mocht starten. Maar de targetman maakte geen al te beste beurt in het 1-1 gelijkspel tegen AA Gent.

Nee, het was niet de match van Obbi Oulare tegen AA Gent. De aanvaller had het moeilijk tegen de defensie van de Buffalo's en leverde heel wat foute passes af. Coach Laszlo Bölöni was achteraf ook niet tevreden over de prestatie van de ex-aanvaller van Club Brugge en Watford.

'Te weinig'

"Hij woog 30 minuten op de verdediging en dan was het gedaan", aldus Bölöni op de persconferentie na de wedstrijd. "Dat is veel te weinig. Hij had vrij snel last van krampen. Hij kan helemaal nog geen hele match aan, dat was duidelijk."

Het was bovendien duidelijk dat de oefenmeester van Antwerp niet tevreden was. Ardaiz moet ook niet meer al te veel op minuten rekenen. Benieuwd hoe Bölöni het zaterdag tegen Charleroi gaat doen. Opnieuw Owusu in de punt of toch opnieuw starten met Oulare?