Vanderhaeghe mikt al hoger: "We moeten voor plaats twee, drie gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Vanderhaeghe mikt al hoger: "We moeten voor plaats twee, drie gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kreeg zondagmiddag een serieuze opsteker met de overwinning tegen Club Brugge. Yves Vanderhaeghe was achteraf uiteraard een tevreden coach.

"Het is altijd een prestigezaak, die wedstrijd tussen AA Gent en Club Brugge. We zullen alle supporters heel gelukkig gemaakt hebben met deze overwinning", besefte Yves Vanderhaeghe achteraf.

De roes van de overwinning doet deugd. "Ik heb een heel gretig AA Gent gezien. We zagen bij Antwerp hoe je Club kunt vastzetten, maar hebben het toch op onze eigen manier gedaan. Ik wil mijn spelers proficiat wensen, de tactiek werd perfect uitgevoerd. Club is niet aan hun voetbal toegekomen."

Club staat nog te ver, maar we mogen niet tevreden zijn met met alleen maar play-off 1

-Yves Vanderhaeghe

"Vandaag moesten ze te veel de lange bal spelen. Wij waren daar aangewezen op onze sterke verdedigers." Die deden het, Gigot voorop, uitstekend. "Dit is enorm goed voor ons vertrouwen en we nemen een serieuze optie op de laatste zes."

Er is zelfs meer mogelijk. "We moeten onze ambitie verleggen en dichter komen bij plaats drie en twee. Club staat nog te ver, maar die plaatsen moeten onze ambitie zijn. We mogen niet content zijn met alleen maar play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties