Het spookt opnieuw op Sclessin: "De match tegen Anderlecht heeft ons een boost gegeven"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 6 reacties
Het spookt opnieuw op Sclessin: "De match tegen Anderlecht heeft ons een boost gegeven"

Renaud Emond was met drie goals ongetwijfeld de man van de match bij Standard, maar Junior Edmilson deed ook zijn duit in het zakje met een goal en assist tegen Club Brugge (4-1).

Door een schorsing was Edmilson er niet bij tegen Anderlecht, maar dat compenseerde hij met een sterke prestatie tegen Club Brugge. "Ik denk dat het onze beste thuismatch van het seizoen was", reageerde de Braziliaanse Belg. "Spijtig dat we dat doelpunt nog slikken op het einde. Maar we gaan alvast met een mooi voordeel richting Brugge en daar mogen we blij mee zijn."

7 goals in de laatste 2 matchen tegen Anderlecht én Club. Het lijkt wel of Standard herrezen is. "De match tegen Anderlecht heeft ons een boost gegeven. Als we zo spelen, ziet iedereen dat Standard een sterke ploeg is. Al zijn er ook nog werkpunten. We incasseren te gemakkelijk doelpunten en er zit nog geen constante in onze prestaties."

"Ik ben naar Standard gekomen om play-off 1 te spelen"

Standard moet nog volop aan de bak voor play-off 1. Zaterdag wacht er een nieuwe match tegen Lokeren. Bij Standard is men dus nog niet met de finale bezig. "Iedereen weet hoe moeilijk het is op Club. We moeten nog niet aan die finale denken. We moeten nog alles geven om play-off 1 te halen. Tiende staan, dat is niet genoeg voor Standard. Ik ben naar Standard gekomen om play-off 1 te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties