Dit is ons Team van de Week

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Dit is ons Team van de Week
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 25 leek Club af te rekenen met de vormdip, maar bezorgde Rezaei Charleroi toch nog een punt. Elders maakte Kortrijk indruk en pakte KV Mechelen zowaar een punt bij Anderlecht.

Doel

Tussen de palen kiezen we echter voor Davino Verhulst. Hij kreeg drie doelpunten om de oren, maar zonder hem was de score nog veel zwaarder uitgevallen.

Verdediging

In de defensie frustreerde Marc Valiente de Gentse aanvallers, Sylla verdween in zijn achterzak. Op rechts kon Foket bij de Gentenaars toch het één en ander creëren. Aan de linkerkant was Anthony Limbombe met een prachtgoal één van de uitblinkers bij Club Brugge. Jammer van zijn knal op de lat.

Middenveld

Op het middenveld vinden we Marco Ilaimaharitra terug. Naast alweer de schrik der commentatorente spelen, knalde hij ook een mooie goal voorbij een grabbelende Gabulov. Roman Bezus was bij Sint-Truiden het creatieve brein.

Op de linkerkant staat Idir Ouali er niet voor de eerste keer in. Hoe die flankflitser zomaar in de B-kern belandde onder Anastasiou, is een raadsel. In Anderlecht kwam haast al het Mechelse gevaar van good old Tim Matthys. Hans Vanaken was de onbetwiste man van de match bij Club Brugge.

Aanval

Voorin was Peter Olayinka het lichtpunt in een matige Zulte Waregem-KV Oostende en stond Jérémy Perbet bij Kortrijk aan het kanon met twee echte spitsengoals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties