Analist duidelijk over Genkse doelman: "Waarom hém geen kans geven? Hij doet me denken aan Ter Stegen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

Analist duidelijk over Nordin Jackers van KRC Genk: "Waarom hém geen kans geven? Hij doet me denken aan Ter Stegen"

Analist duidelijk over Genkse doelman: "Waarom hém geen kans geven? Hij doet me denken aan Ter Stegen"
Foto: © photonews

KV Kortrijk won in eigen huis in de Beker van België met 3-2 van Racing Genk. Geen al te slechte uitgangspositie voor de Limburgers, maar Fred Herpoel viel toch weer iets op bij Genk. En hij heeft ook een mogelijke oplossing.

“Van een doelman verwacht je meer dan wat hij momenteel voor Genk doet”, aldus ex-doelman Fred Herpoel bij RTL Sport na de match tussen Kortrijk en Genk. “Bij het tweede doelpunt van de Kerels duwt hij de bal niet genoeg weg en zo komt er een makkelijke rebound van.”

“En dat terwijl er met Nordin Jackers een jeugdinternational op de bank zit. Ik heb hem al zien spelen en hij doet het altijd interessant. Hij heeft een goede attitude en hij straalt zekerheid uit en is erg kalm aan de bal. Hij heeft nu al iets en Genk is nochtans gekend om het lanceren van eigen jeugd.”

Courtois?

“Dus waarom Jackers niet het vertrouwen geven? Dat hebben ze ooit met Courtois ook gedaan. Het is een goede, jonge Belg. Als je iemand binnenhaalt die al de Champions League won om van bij te leren, ok. Maar Vukovic moet meer laten zien.”

Herpoel gelooft in de jonge Belg: “Niveau Courtois? Ow, dat is moeilijk want die hoort tot de top-3 van de wereld. Maar hij doet me met zijn balbehandeling en zijn rust wel denken aan iemand als Ter Stegen van Barcelona.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties