? Peter Maes legt de vinger op de Lokerse wonde: "Vooral daar wringt het schoentje"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
? Peter Maes legt de vinger op de Lokerse wonde: "Vooral daar wringt het schoentje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 0-3 thuisnederlaag tegen Standard was ontnuchterend voor Sporting Lokeren, dat de laatste weken nochtans behoorlijk op dreef leek qua voetbal. Tijd voor een reactie op het veld van Charleroi, de stugge en stabiele nummer twee in de Jupiler Pro League. En toch gelooft Peter Maes in puntenwinst.

Er zijn makkelijkere verplaatsingen dan Charleroi, dat een stevige thuisreputatie heeft én vorige week nog verantwoordelijk was voor het eerste puntenverlies van Club Brugge in Jan Breydel. "Het is een heel goed team, we weten wat ons te wachten staat. Het is een ploeg die heel gesloten speelt, erg gedisciplineerd is en weinig weggeeft. Ze trachten de tegenstander te ontwrichten in omschakelingsmomenten."

Hopen op goeie omstandigheden

Het neemt niet weg dat de Limburgse coach gelooft in de kansen van de op een dertiende plaats bengelende Waaslanders: "Wij hebben niet zo'n slechte uitreputatie, we hebben wel wat punten gehaald op verplaatsing. We hadden die ook wel nodig. Het schoentje wringt bij ons eerder thuis dus ik denk dat we ginder wel competitief kunnen zijn. Laat ons het hopen dat het veld en de weersomstandigheden niet te dramatisch zijn en dat we Charleroi met onze beste middelen kunnen bekampen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties