Drukke agenda voor de Antwerpse ploegen in het verschiet

Pelusa 2017
| 0 reacties
Drukke agenda voor de Antwerpse ploegen in het verschiet
Foto: © photonews

Daar waar Antwerp in haar laatste 4 wedstrijden van de reguliere competitie haar plaatsje voor PO1 moet zien te verdienen en Beerschot-Wilrijk zich klaarstoomt voor de finale tegen zo goed als zeker een vereniging uit Brugge, komen ook de Antwerpse quizploegen danig aan hun trekken de komende weken

De Pelusa! competitie voor occasionele voetbalquizzers begint meer en meer te leven bij nu ook de occasionele quizzers en aangezien er nu ook geweten is dat er nog meer van het voor voetbalkrant gespendeerde prijzengeld richting occasionele quizzers gaat, is het zeker zaak voor alle quizzers om de nodige punten te halen in de "Voetbalkrant B-competitie". Volgende week vrijdag kan dit op 3 verschillende locaties.

Zo staat er een quiz van Sint-Dimpna in Geel op het programma. Meer dan 40 ploegen zijn reeds ingeschreven, maar u kan er nog bij. Meer info vindt u op volgende link. Verder is er nog de voetbalquiz van de reserven B van Kessel waar u zich nog voor kan inschrijven. Details vindt u hier. En tenslotte is er nog plaats op de quiz in Reet. Inschrijven doet u bij johan.vdkinderen@telenet.be en alle details vindt u uiteraard ook op Pelusa!

Om te eindigen voor u nog een vaak gestelde vraag op een voetbalquiz, gerelateerd aan het Antwerpse voetbal. R Antwerp FC won in het seizoen 89/90 op spectaculaire wijze van Vitosha Sofia. Wie maakte alweer dit finale doelpunt van de kwalificatie dat de Bosuil in een delirium bracht? Reageren kan in de reacties hieronder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties