Na aanbiedingen van KV Mechelen en W-Beveren staat Verheyen open voor avontuur in 1ste klasse: "Maar ik ben geen onnozelaar"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
Na aanbiedingen van KV Mechelen en W-Beveren staat Verheyen open voor avontuur in 1ste klasse: "Maar ik ben geen onnozelaar"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komende zomer wil Gert Verheyen als clubcoach aan de slag. De huidige T1 van de Belgische U19 kreeg dit seizoen al verschillende aanbiedingen en wil nu zijn kans wagen.

"Het kriebelt", geeft Verheyen aan in Het Laatste Nieuws. "Omdat veel ploegen (KV Mechelen, Waasland- Beveren..., red.) die een trainer zochten, naar mij belden, ben ik stilaan beginnen nadenken: 'Waarom niet?' Dat wil niét zeggen dat ik om het even wat ga aanvaarden."

Financiële compensatie

De oud-voetballer stelt enkele belangrijke voorwaarden. Zo wil hij bij een ploeg het seizoen kunnen aanvatten. En verder? "Inspraak hebben in de samenstelling van de kern. Grotendeels zelf mijn staf kunnen samenstellen. En het moet allemaal mijn huidige twee jobs (U19-coach en tv-analist, red.) financieel kunnen compenseren", vindt Verheyen.

"Ik ga niet voor minder trainer worden. Ik ben geen onnozelaar. En als straks niémand mij wil, evengoed, hé. Ik moét geen trainer worden in eerste klasse - ik zal even gelukkig zijn. Maar ik wil het wél proberen, en zien hoe ver ik kan geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties