Yannick Ferrera heeft een duidelijke favoriet voor play-off 1: "Maar wat Antwerp als promovendus neerzette is exceptioneel"

Yannick Ferrera heeft een duidelijke favoriet voor play-off 1: "Maar wat Antwerp als promovendus neerzette is exceptioneel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd om play-off 1 zal bijzonder zwaar losbarsten nog op zondag. En pas rondom de klok van 16.30 uur zullen we weten wie met het zesde stekje gaat gaan lopen. Yannick Ferrera - ex-coach van Standard - heeft alvast een duidelijke mening.

De grote favorieten om play-off 1 te halen? Dat is volgens Ferrera gewoon Standard: "Ik zie ze het deze keer niet meer weggeven. Ze hebben de voorbije twee seizoenen al play-off 1 gemist, de motivatie bij de spelers en de hele club zal enorm zijn."

Magnifiek dat Antwerp daar nog staat

"En ik geloof er in dat ze het zullen redden deze keer. Antwerp is daar natuurlijk ook nog, na een knap seizoen - exceptioneel voor een promovendus. Het feit dat ze daar nu nog staan is eigenlijk magnifiek", klinkt het bij de coach. 

"Het probleem voor Antwerp is dat ze op bezoek moeten bij Anderlecht. Een ploeg die het vertrouwen heeft teruggevonden en die er alles aan doet om zelf nog zoveel mogelijk punten te sprokkelen voor de start van play-off 1. Het zal moeilijk worden voor de troepen van Bölöni."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties