Antwerp-coryfee twijfelt aan slaagkansen Limbombe bij Gent: "Ze hebben betere spelers"

Antwerp-coryfee twijfelt aan slaagkansen Limbombe bij Gent: "Ze hebben betere spelers"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zonder ongelukken vertrekt Stallone Limbombe naar AA Gent. Bij Antwerp speelde hij zich de laatste maanden in de kijker. Maar gaat dat volstaan om het ook bij een topclub waar te maken? Cisse Severeyns, analist en ex-speler van The Great Old, heeft zijn twijfels.

Severeyns vindt het wel logisch dat Antwerp geen extra inspanning doet om hem te houden. "Als zo'n speler weg wil, moet je hem laten gaan. Ik vind het ook snel. Vorig jaar stond hij slechts sporadisch in de ploeg en de eerste helft van dit seizoen was ook geen vette."

"Ja, hij speelde een goeie tweede ronde. Maar hoeveel goals scoorde hij? Zes in totaal en drie na Nieuwjaar. Dat is ook niet om over naar huis te schrijven hé. Maar goed, de tweede ronde blijft bij veel mensen in het geheugen zitten. Daar heeft hij ook zijn transfer aan te danken."

Als hij de concurrentie met Moses of Kalu moet aangaan, dan verliest hij

En wat met zijn slaagkansen bij een ploeg waar de ambities toch veel hoger liggen? "Hij is heel snel, ik vind het zeker geen slechte speler. Maar... als hij de concurrentie met Moses of Kalu moet aangaan, dan verliest hij. Hij is toch wat minder dan die twee. Maar goed, je moet ook versterkt zijn in de breedte. En als er iemand uitvalt, is hij een goeie back up."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties