Godzijdank! Derde keer, goeie keer en doelman van Club weet waarom het zo verdomd lastig is tegen Genk

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 11 reacties
Godzijdank! Derde keer, goeie keer en doelman van Club weet waarom het zo verdomd lastig is tegen Genk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat is dat toch met KRC Genk dat Club Brugge het altijd zo lastig heeft met de Limburgers? Ook gisteren moest de leider alweer tot het gaatje gaan om een resultaat te behalen, dit keer was het wel een driepunter. In de reguliere competitie bleef Club achter met een povere 1 op 6.

Doelman Kenneth Vermeer mocht de ploeg van Philippe Clement twee keer op korte tijd in de ogen kijken en zag en ondervond hoe lastig die opponent is: "We hebben het altijd moeilijk tegen Genk. Het speelt een soort voetbal waar wij het heel lastig mee hebben. Ze hadden steeds een mannetje meer op het middenveld waardoor onze jongens heel veel meters moesten afleggen. Daardoor was het niet evident om nog een snelle aanval op poten te zetten", luidt het op de clubsite.  

Achteruit geduwd

Het 32-jarige sluitstuk moest op een gegeven moment zelfs flink de meubelen redden: "Vooral in de eerste twintig minuten van de tweede helft kwamen ze nogal fel opzetten en werden wij achteruit geduwd. Zoveel kansen leverde dat niet op, al moest ik toch twee keer kort na elkaar tussenkomen om hun openingstreffer te voorkomen. Anders zou het voor ons nog een stuk moeilijker geworden zijn om punten te pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties