Lierse-aanvoerder over woelige week: "We kunnen zo veel zagen als we willen..."

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties
Lierse-aanvoerder over woelige week: "We kunnen zo veel zagen als we willen..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een 0-3 nederlaag tegen Moeskroen herpakte Lierse zich op het veld van OHL. De Pallieters wonnen met 1-2 en konden zo een woelige week positief afsluiten. En dat zorgde voor tevredenheid bij aanvoerder Frédéric Frans.

"We zijn al weken aan het proberen om als ploeg te vechten", vertelde Frans na afloop in Leuven. "Of dit onverwacht was? Ik weet niet of het echt onverwacht was, maar we zijn er als ploeg uitgekomen. We zijn een goede ploeg, maar we moesten gewoon ons ritme en onze focus terugvinden. Het is niet makkelijk geweest om de focus op de wedstrijden te leggen. Maar vandaag is het perfect gelukt."

"De laatste maanden was het moeilijk om enkel en alleen op voetbal te focussen"

De financiële problemen zijn natuurlijk al een tijdje aan de gang in Lier. "We proberen om daar niet mee bezig te zijn, maar je kan niet ontkennen dat dat makkelijk is. De laatste maanden was het moeilijk om enkel en alleen op voetbal te focussen."

"Afgelopen week hebben we enkele keren samengezeten. We kunnen zo veel zagen als we willen, maar je moet voor jezelf spelen. Je moet aan je eigen toekomst denken. Vandaag hebben we als ploeg gevochten, waardoor we er als individu er beter uitkwamen", besluit de centrale verdediger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties