? Fans Club Brugge zijn niet in paniek en komen met heerlijke classic: "Relax, 't komt goe wi in de play-ooooofs"

? Fans Club Brugge zijn niet in paniek en komen met heerlijke classic: "Relax, 't komt goe wi in de play-ooooofs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is volop bezig met stappen te zetten richting de titel in de Belgische competitie. Even was er onder de analisten hoop op een spannend seizoen, maar de resultaten op de midweekspeeldag hebben die hoop alvast een knauw gegeven.

De kloof tussen Club Brugge en eerste achtervolger Anderlecht is door de nederlaag van paars-wit in Standard en de riante overwinning van blauw-zwart tegen Charleroi opnieuw zes punten.

AA Gent volgt na de puntendeling tegen Racing Genk zelfs al op acht punten. Met nog zes wedstrijden voor de boeg én nog thuismatchen tegen Anderlecht en Gent lijkt de titel dus alweer veel plausibeler dan een week geleden.

Een supportersgroep van FCB is alvast zeker van de titel en maakte er een liedje van in het plat West-Vlaams, op de tonen van Relax van Frankie Goes to Hollywood. "Relax, 't komt goed wi", is het devies.

Voor de betere muziekliefhebbers uit onze kantine geven we graag ook het originele liedje nog even mee. Opgelet, het laden van de beelden kan even duren:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties