OHL rekent af met warmte én vermoeidheid: "Soms heb je maar 10 minuten nodig om een match te winnen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties
OHL rekent af met warmte én vermoeidheid: "Soms heb je maar 10 minuten nodig om een match te winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL boekte zaterdagavond zijn eerste thuiszege in play-off 2 na een 3-1 overwinning tegen Moeskroen. Yannick Aguemon (twee goals) en Samy Kehli (een goal en assist) waren de hoofdrolspelers van dienst.

OHL kwam na de pauze op achterstand, maar op 10 dolle minuten werd de situatie rechtgezet. "Het was niet gemakkelijk door de warmte", bekent Kehli. "Maar na die openingsgoal zijn we wakker geworden. Soms heb je ook maar 10 minuten nodig om een match te winnen."

Zelf stond Kehli op de linkerflank gepositioneerd, al belette dat hem niet om vaak naar binnen te komen. "Ik blijf niet graag op die linkerflank. Ik kom graag naar binnen, dat is meer mijn speelstijl. Een goal en assist, dat is goed voor het vertrouwen. Zelf was ik een tiental dagen geblesseerd. Vandaag wilde ik tonen dat ik fysiek klaar was na mijn blessure."

"Onze invallers hebben mee het verschil gemaakt"

Toen Aguemon inviel, kantelde de match. Eerst schoot hij van dichtbij de gelijkmaker in doel, daarna faalde hij niet vanop de stip. "Natuurlijk doet het deugd om twee keer te scoren", zei hij na de match. "Erg bevredigend. Al waren de drie punten natuurlijk het belangrijkste."

"Thuismatchen moet je winnen. We zijn blij met deze zege en met deze sterke collectieve prestatie. Onze invallers hebben mee het verschil gemaakt. Er was wat vermoeidheid na drie matchen op een week, maar we waren sterk. Dit is goed met het oog op de toekomst", aldus de flankaanvaller. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties