'Eupen gaat opvolger Van Crombrugge bij Mechelen oppikken'

Clint Vens
| 1 reacties
'Eupen gaat opvolger Van Crombrugge bij Mechelen oppikken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen weet dat Hendrick Van Crombrugge de club wil verlaten deze zomer. Om deze reden is hij dan ook niet meer opgenomen in de Eupense wedstrijdselectie op het einde van het seizoen. 'De Panda's' hebben al een ideale vervanger op het oog voor volgend seizoen.

Eupen is volgens Gazet van Antwerpen namelijk geïnteresseerd in de diensten van Mechelen-goalie, Anthony Moris. De Mechelse directie heeft aan de speler laten weten dat hij gratis mag vertrekken. 

Moris heeft dit seizoen niet gespeeld bij 'De Maneblussers' wegens blessures en de sterke prestaties van zijn concurrent Colin Coosemans. Eupen is niet de enige geïnteresseerde club, maar de ploeg uit de Oostkantons wil haast maken met de transfer wegens het onvermijdelijke vertrek van Hendrick Van Crombrugge. 

Geen spoor meer van Van Crombrugge

Van Crombrugge was er vorige week niet bij tegen STVV en ook komend weekend tegen Lokeren ontbreekt hij in de wedstrijdselectie. Babacar Niasse was zijn vervanger, maar Eupen wil volgend seizoen de concurrentie in doel aanscherpen met de komst van Moris. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties