Toptalent geeft toe: "Brugge wou me ook, maar Standard is de club van mijn hart"

Toptalent geeft toe: "Brugge wou me ook, maar Standard is de club van mijn hart"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard lijkt met Zinho Vanheusden dit seizoen al dé transfer voor volgend seizoen gedaan te hebben. Alle kenners zijn het er over eens: de 18-jarige verdediger wordt een grote. Al had hij zijn talent ook bij een andere eersteklasser tentoon kunnen spreiden.

Zoals in de wintermercato werd aangegeven was ook Club Brugge geïnteresseerde partij. Maar voor Vanheusden was de keuze niet zo moeilijk. "Toen ik moest kiezen, was ik nog geblesseerd. Maar Standard is de club van mijn hart en los daarvan kon ik hier ook herstellen in een vertrouwde omgeving", zegt hij in Het Belang van Limburg.

Spelen!

De keuze om verhuurd te worden door Inter, was door één zaak ingegeven.. "Ik ben te ambitieus om op de bank of tribune te zitten. Als het daarvoor is, speel ik liever ergens anders."

"Ik ken mijn kwaliteiten en ben klaar om mijn carrière op gang te brengen. Ik word voor anderhalf jaar gehuurd. Na dit seizoen moet ik zeggen of ik verder wil met Standard, en zij met mij. Ik zal samen met mijn manager en familie bekijken wat het beste is voor mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties