KVO-talent dat zaterdag eerste basisplek versierde, kon na maandenlange darmproblemen niet bij Club Brugge blijven: "Dat is het lot zeker?"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties

KVO-talent dat eerste basisplek versierde, kon na maandenlange darmproblemen niet bij Club Brugge blijven

KVO-talent dat zaterdag eerste basisplek versierde, kon na maandenlange darmproblemen niet bij Club Brugge blijven: "Dat is het lot zeker?"
Foto: © photonews

Play-off 2 is hét platform waar jonge spelers hun kans krijgen en kunnen grijpen. Oostendenaar Robbie D'Haese is een van de talenten die in de nacompetitie zijn neus al aan het venster stak.

Na invalbeurten tegen Antwerp en Eupen mocht D'Haese zaterdag tegen STVV voor het eerst in de basis starten. "Ik had het niet verwacht, maar ik vond deze kans echt top", vertelt de negentienjarige vleugelaanvaller. "De linksbuiten is mijn favoriete positie, al kan ik ook als nummer 10 uit de voeten."

D'haese voetbalt sinds kindsbeen af voor de Kustboys, al trok hij destijds ook voor enkele jaren naar Club Brugge. "Door darmproblemen kon ik er een halfjaar niet voetballen", kijkt D'Haese terug op die periode. "Op dat moment ging ook het niveau van de Brugse jeugdopleiding de hoogte in."

"Ik ben een echte Ostend boy"

De vleugelaanvaller keerde daarom terug naar de U15 van KVO. "Of ik dat jammer vind? Je weet niet wat er zou gebeurd zijn als ik die problemen niet had gekend. Dat is het lot zeker?" (grijnst)

"Nu voetbal ik opnieuw voor de ploeg van mijn hart, met jongens rondom mij zoals Rocky (Bushiri, red.) die ik goed ken. Ik voel met een echte Ostend-boy."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties