"Als Gent me terugwil, dan moet het zijn omdat ze in mij geloven"

"Als Gent me terugwil, dan moet het zijn omdat ze in mij geloven"
Foto: © photonews

Peter Olayinka wordt dit seizoen verhuurd aan Zulte Waregem. Daar doet de aanvaller het zeker niet zo slecht. Michel Louwagie duidde hem al aan als vervanger voor de meer dan waarschijnlijk vertrekkende Moses Simon. Maar zelf heeft hij alvast één voorwaarde.

Olayinka heeft niet echt een goed gevoel. "Ik weet niet of AA Gent echt in mij gelooft. Mijn manager en ik hebben enkele gesprekken met hen gehad en ik hoop van wel", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Voor mij zit het zo: ik ben eigendom van Gent en zal bij de afloop van het huurcontract terugkeren. Maar wat er nadien met mij gaat gebeuren, weet ik niet. Misschien blijf ik, maar als er een interessant bod komt, zal ik dat met mijn zaakwaarnemer bekijken."

"Wat voor mij het belangrijkste is: als AA Gent me terugwil, dan moet het zijn omdat ze in mij geloven, omdat ze een rol voor mij in de ploeg zien en mij bij AA Gent willen zien spelen. Ik heb nog geen enkele officiële wedstrijd voor hen gespeeld. Ongelooflijk, toch? Dat wil ik graag veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties