Club-supporters gingen zondag na de nederlaag tegen Anderlecht onderling op de vuist, twee slachtoffers die arbeidsongeschikt zijn doen hun verhaal

Redactie
| 33 reacties
Club-supporters gingen zondag na de nederlaag tegen Anderlecht onderling op de vuist, twee slachtoffers die arbeidsongeschikt zijn doen hun verhaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De frustraties liepen zondagnamiddag bij de fans van Club Brugge hoog op. Blauw-zwart verloor namelijk voor het eerst in twee jaar op eigen bodem, nota bene tegen aartsrivaal Anderlecht.

Enkele Club-supporters kregen het tijdens de wedstrijd met elkaar aan de stok, met serieuze gevolgen. Twee slachtoffers zijn namelijk arbeidsongeschikt door slagen die ze moesten incasseren.

L.B., een 24-jarige jongeman uit Wetteren, werd in de toiletten bewusteloos geslagen. "Toen ik zei dat mijn kameraad zich niet moest bemoeien bij een ruzie in de toiletten werd ik zelf van alle kanten aangevallen", doet hij zijn verhaal in Het Nieuwsblad. "Ik vermoed dat een groepje van zo'n vijftien toeschouwers mij schopte en stampte. Ze leken maar niet op te houden."

"De laatste wedstrijd tegen Gent laat ik aan mij voorbijgaan. Ik ga naar het voetbal om mij te amuseren. Maar hier heb ik echt geen zin meer in."

Hersenschudding

Ook Dirk Laureys, een 56-jarige man uit Geraardsbergen, incasseerde klappen. "Mijn broer riep naar enkele tieners die stoeltjes aan het afbreken dat ze daarmee moesten ophouden. Die jongens kwamen naar boven en ik zei dat ze het erbij moesten laten. Plots gaf een andere man - ik schat een dertiger - me een slag in mijn gezicht." Dirk liep een lichte hersenschudding op en kan twee dagen niet werken. De politie is een onderzoek gestart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties