Roberto Martínez zijn basiself staat op papier en hij licht één keuze in het bijzonder toe: "Hij heeft indruk gemaakt, het was zelfs geen moeilijke beslissing voor mij"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Roberto Martínez zijn basiself staat op papier en hij licht één keuze in het bijzonder toe: "Hij heeft indruk gemaakt, het was zelfs geen moeilijke beslissing voor mij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lang hebben we niet moeten wachten op de opstelling van de Rode Duivels, de opstelling is nu al bekend. Van verrassingen is geen sprake: Roberto Martínez heeft zoals verwacht gekozen voor Dedryck Boyata én Thomas Meunier. Die laatste lag nog in balans met Nacer Chadli.

De bondscoach lichtte zijn keuze voor de match toe: "Dedryck Boyata heeft indruk op mij gemaakt en dat al vanaf de eerste dag in Tubeke. In het voetbal moet je jouw plek om in de ploeg te staan verdienen en hij heeft zijn plaats dubbel en dik verdiend", klinkt het zonder een greintje twijfel in de stem bij Ruben Van Gucht. 

"Hij heeft een goeie verstandhouding met zijn collega's in de verdediging Jan Vertonghen en Toby Alderweireld, twee ervaren jongens die naast hem staan. Bovendien zorgt Dedryck zowel defensief als offensief voor de nodige kopkracht en présence in de lucht, wat belangrijk zal zijn tegen Panama. Hij heeft zijn basisplaats afgedwongen en het was voor mij zelfs niet eens een moeilijke beslissing."

Voor de eerste keer heeft Unibet België een verhoogde odd promotie voor nieuwe klanten! Een winst tegen Panama kan dan voor een vertienvoudiging van je inzet zorgen voor de nieuwkomers.

De promotie loopt van vrijdag 15 juni tot de start van de wedstrijd tegen Panama, op 18 juni om 17 uur. Doe er dus zeker je voordeel mee! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties