Reactie Antwerp-spelers met drie longen: "We wilden laten zien dat het niet voor niets is geweest"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters vanuit Charleroi
| 18 reacties
Antwerp-spelers met drie longen: "We wilden laten zien dat het niet voor niets is geweest"
Foto: © photonews

We hadden graag de data gezien van de spelers van Antwerp na de match tegen Charleroi. Bij sommigen moet het aantal afgelegde kilometers gewoon indrukwekkend geweest zijn. Laszlo Bölöni legde er weer de zweep op in de voorbereiding, maar het loont wel.

Bölöni weet hoe veeleisend hij is. Spelers die zijn regime niet aankunnen, belanden meestal op de bank. Vraag het maar aan Ivo Rodrigues, intrinsiek de beste voetballer van The Great Old. "We hebben hier heel hard voor gewerkt", aldus Bölöni. "Met een gelijkspel was ik al tevreden geweest, een zege op Charleroi is excellent. Hier hebben we de basis voor gelegd in de voorbije zes weken."

Heel zwaar

Zes weken die in het teken stonden van lopen, lopen en... lopen. "We hebben zes weken hard gewerkt en wilden laten zien dat het niet voor niets is geweest. Het was heel zwaar ja, maar dat is voetbal", zei Geoffry Hairemans, die zichzelf ook moest opofferen voor het geheel.

"Geen vervangingen, dan mag je dat heel sterk noemen van de ploeg dat we dit fysiek konden volhouden", voegde kapitein Haroun daar aan toe. "Ik ben stikkapot en heb heel veel hoofdpijn na die botsing. Maar we staan enorm sterk en dat hebben we heel duidelijk laten zien in deze wedstrijd", sloot ook nieuwkomer Opare zich daarbij aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties