Met hattrick tegen Eupen gaf Jelle Vossen zijn al straffe statistieken nog extra laagje glans

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 18 reacties
Met hattrick tegen Eupen gaf Jelle Vossen zijn al straffe statistieken nog extra laagje glans
Foto: © photonews

1,2,3! Jelle Vossen was gisteren goed bij schot in de seizoensopener van Club Brugge tegen Eupen. Okay, de 29-jarige spits zette twee penalty's om, maar ook die moet je natuurlijk nog tegen de touwen trappen. Dat Vossen uitgerekend tegen Eupen de netten deed trillen, is overigens geen toeval.

De Limburgse goaltjesdief heeft namelijk wat met de Duitstalige club uit de Oostkantons. Voor de match van gisteren zat hij al aan zes goals in vijf matchen tegen Eupen en die hattrick maakt zijn statistieken nog een flink pak straffer: negen rake kogels in zes matchen. 

Ook vorig seizoen zette Jelle Vossen thuis tegen Eupen een penalty om. Het werd uiteindelijk 3-1 voor Club. De terugmatch aan de Kehrweg moest hij aan zich laten voorbijgaan. In het seizoen 2016/2017 trapte hij er in Jan Breydel ook al twee binnen (3-2 winst). In Eupen scoorde hij niet, maar gaf hij wel twee assists (1-4 overwinning). 

En ook in Genkse loondienst vond de nummer 9 van de uittredende landskampioen vlot de weg naar doel tegen De Panda's. In het seizoen 2010/2011 trof hij op het veld van Eupen één keer raak, in de Luminus Arena legde hij er twee in het mandje. KRC Genk won telkens uiterst vlot: respectievelijk 1-4 en 5-1. Het pakte dat seizoen ook de titel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties