Reactie Vanlerberghe wijst zijn ploeg terecht: "Daar moeten we aan werken de komende week"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 1 reacties
Vanlerberghe wijst zijn ploeg terecht: "Daar moeten we aan werken de komende week"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordi Vanlerberghe speelt opnieuw. Dat is positief, maar niet als het afloopt zoals in Anderlecht. De middenvelder hoopt dat zijn team de volgende weken progressie maakt in bepaalde onderdelen van het voetbalspel.

"Eén bal diep en we stonden op achterstand, nadat we een hele eerste helft zo goed verdedigd hadden", zuchtte Vanlerberghe. "De rest van de goals zijn dan weer veel te makkelijk gevallen. Zoals die penalty... Die mag nooit vallen. Hij (Musona) kan vanop die positie nooit trappen", verwees hij naar de fout van nieuwkomer Sakala.

Vanlerberghe vond dat er ondanks de 5-2 meer had ingezeten. "Als we geconcentreerd waren gebleven ja. Daar moeten we de komende week aan werken: vermijdbare goals slikken. Als je dat eerste kwartier van de tweede helft doorkomt, ben je al een heel eind op weg."

Spelen! Eindelijk!

Voor zichzelf is hij wel tevreden. "Ik heb verleden jaar - bewust - de keuze gemaakt om naar een club te gaan waar ik minder zou spelen. Maar nu wil ik weer op het veld staan. En dat doet deugd! Ik ga nog progressie maken de volgende weken, want ik zit nog niet aan mijn beste niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties