Siebe Schrijvers laat het achterste van zijn tong niet zien: "De tegenstanders lezen ook mee"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 1 reacties

Siebe Schrijvers reageert na zijn eerste doelpunt voor Club Brugge

Siebe Schrijvers laat het achterste van zijn tong niet zien: "De tegenstanders lezen ook mee"

De rekening van Siebe Schrijvers is officieel geopend. Hij mocht de geschorste Wesley vrijdagavond vervangen en scoorde zijn allereerste competitiedoelpunt voor Club Brugge.

"Jelle (Vossen, red.) zorgde voor ruimte aan mijn rechterkant met een hele slimme loopactie en ik schiet ‘m mooi binnen", beschreef Schrijvers zijn goal. Een bescheiden jongen, want zijn enkelbrekende dribbel voorbij Lepoint en poeierharde knal waren ongetwijfeld de belangrijkste ingrediënten.

Van de drie kanshebbers om Wesley te vervangen (voor de komende weken?) was de eer dus aan hem. "Ik heb gewoon mijn best gedaan, zoals altijd. Ergens deze week kreeg ik te horen dat ik zou starten, maar dat heeft niets speciaals veranderd aan mijn voorbereiding."

"Het was een beetje zoeken als hangende spits, maar dat is normaal in een nieuw systeem. Ik heb mijn taken soms goed uitgevoerd, soms iets minder. Maar ik ga nu niet aan jullie neus hangen wat mijn taken precies waren, want de tegenstanders lezen ook mee”, sprak Schrijvers met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties