Ivan Leko is eerlijk over de interesse in hem van grote club én geeft droomploeg mee voor loting Champions League

Ivan Leko is eerlijk over de interesse in hem van grote club én geeft droomploeg mee voor loting Champions League

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ontvangt zondagnamiddag RSC Anderlecht voor de eerste échte topper van het nieuwe seizoen. Ivan Leko maakte blauw-zwart vorig seizoen kampioen, dit jaar wil hij opnieuw schitteren. Er waren nochtans aanbiedingen om hem te komen wegkapen ...

"Ik kon naar een club die zich verhoudt tot Club Brugge zoals Club Brugge zich verhoudt tot STVV", is Ivan Leko eerlijk in Het Laatste Nieuws. "Maar mijn werk is hier nog niet af. Ik verkoos te blijven, ik hou van Club Brugge."

Real Madrid

"Mijn familie is graag in België en ik werk hier graag. Wie mij kent, weet dat het me niet om het geld te doen is. Maar wie weet ... ik zit in mijn laatste jaar contract", sluit hij een grote transfer niet uit richting de toekomst. 

De prioriteit ligt op de Champions League dit seizoen: "Daarin kunnen de jongens zich onderscheiden van de mannen. Ik hoop bij de loting op Real Madrid, de ploeg waar ik altijd al fan van ben geweest. En waarom zouden we er niet kunnen tegen stunten, waarom zouden we de uitzondering niet kunnen zijn?"

Wie zou u graag loten uit pot 1 in de CL?

23%
37%
3%
0%
3%
3%
13%
17%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties