Ivan Santini prikt met zijn statistieken al naar Club Brugge én geeft aan wie beste coach is waarmee hij al werkte

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 9 reacties
Ivan Santini prikt met zijn statistieken al naar Club Brugge én geeft aan wie beste coach is waarmee hij al werkte
Foto: © photonews

Als er iemand goed aan het seizoen begonnen is, dan is het wel Ivan Santini. Met 7 doelpunten in vier wedstrijden is hij klaar om ook op Jan Breydel te schitteren. En dat deed hij wel al vaker ...

"Club Brugge ligt me", aldus Ivan Santini. "Met Standard scoorde ik drie keer in vier wedstrijden tegen hen en met Kortrijk liggen mijn percentages zelfs nóg hoger", aldus de Kroatische spits - die vooral scoorde in Supercups en de Beker van België tegen Club Brugge.

Hein

Santini heeft ook respect voor zijn naam- en landgenoot aan de overkant zondag: "Fantastisch wat Ivan Leko al heeft bereikt in zijn jonge trainerscarrière." En toch is Leko niet meteen de favoriete coach van Santini, al speelde hij er natuurlijk nog niet onder.

"Voor mij is Hein Vanhaezebrouck de beste coach onder wie ik al werkte", is de Kroaat kristalhelder. "Je kan je niet voorstellen hoeveel ik bij Kortrijk van hem opstak. Hij is speciaal, maar we verstaan elkaar goed en hij helpt me elke dag om een betere voetballer te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties