Voorzitter Lambrecht (87) spreekt over overname van Lokeren

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 22 reacties
Voorzitter Lambrecht (87) spreekt over overname van Lokeren
Foto: © photonews

Waar gaat het naartoe met Sporting Lokeren? Voor de derde keer op rij lijkt het een seizoen voor niets te worden en de druk op voorzitter Roger Lambrecht groeit met de dag. Nu komt hij zelf aan het woord.

De slechte start van Lokeren eist zijn tol voor de intussen 87-jarige voorzitter. "Als de eerste weken slecht zijn, dan mag je je zeker en vast niet aan een makkelijk seizoen verwachten. Ik heb het daar zeer moeilijk mee. Dat zijn slapeloze nachten", vertelt Roger Lambrecht aan Sporza. 

De voorzitter bekijkt de Lokerse training zoals zo vaak vanuit zijn Audi.

Tijd voor overname

Eigenlijk is Lokeren al jarenlang rijp voor een overnemer. "Van tijd zou het beter zijn dat ik de riem kan doorgeven. Maar dat is niet zo eenvoudig en hangt van veel omstandigheden af", legt Lambrecht uit.

Het blijft afwachten... "Liefst van al aan eigen mensen uit de eigen regio. Dan weet je toch een beetje waar het naartoe gaat. Als dat niet kan, gaan we misschien andere pistes moeten bewandelen", geeft hij toe. "Maar zover zijn we nog niet. We hebben nog niets concreets. KPMG zoekt wel voor ons. We zullen op het gepaste moment naar buiten komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties