Hairemans bedankt opnieuw Owusu: "Onze redder in nood"
Dirk Pieters
| 25 reacties

Owusu opnieuw belangrijk voor Antwerp

Hairemans bedankt opnieuw Owusu: "Onze redder in nood"
Foto: © photonews

Antwerp ging zondagmiddag in de slotfase nog met een punt lopen in het Constant Vanden Stockstadion. De Great Old mag, weer, William Owusu bedanken voor zijn belangrijk doelpunt. De aanvaller is dit seizoen al van goudwaarde geweest voor de oudste club van het land.

Geoffry Hairemans beseft hoe belangrijk Owusu voor het team is. "Hij was opnieuw onze redder in nood. Weer scoort hij een belangrijk doelpunt voor de ploeg. We hebben er allemaal hard voor gewerkt en dit is onze beloning", aldus Hairemans die het doelpunt van op de bank moest beleven nadat hij tien minuten voor tijd naar de kant moest.

Toch moest de Antwerpenaar toegeven dat het vooral in de eerste helft echt niet goed was. "We begonnen inderdaad niet goed aan de wedstrijd. We hadden het moeilijk met het spel van Anderlecht en kwamen er nauwelijks uit. Er was heel veel beweging bij hen en we liepen steeds achter de feiten aan."

Rollen omgekeerd

In de tweede helft zagen we een heel ander Antwerp dat op zoek ging naar een doelpunt. "We kwamen heel goed uit de kleedkamer. De rollen waren plots omgekeerd en we bleven dit keer wel rustig aan de bal. We toonden meer lef en nu was de tweede bal wel steeds voor ons."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties