Cerigioni baalt, maar kijkt vooruit: "Alles uit de kast halen tegen KV Mechelen"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties

Cerigioni ging met Lommel onderuit tegen Genk, maar wil winnen tegen KV Mechelen

Cerigioni baalt, maar kijkt vooruit: "Alles uit de kast halen tegen KV Mechelen"
Foto: © photonews

Woensdagavond kwam er een einde aan het bekeravontuur van Lommel SK. Racing Genk bleek een maatje te sterk. Voor Alessandro Cerigioni werd het een baalavond.

"Onze start was goed, we speelden in blok, maar dan kregen we al heel snel die goal op een mooie vrije trap tegen en in de 9e minuut waaide nog een doelpunt binnen. Met 2-0 in Genk is het natuurlijk heel moeilijk", doet Cerigioni zijn verhaal.

Tot overmaat van ramp kreeg de aanvaller op slag van rust nog een rood karton onder de neus. "Ik was de laatste man en probeerde terug te spurten. Ik raakte Paintsil wel heel lichtjes in het duel. Ik vind het vooral jammer omdat ik zo de ploeg toch wat in de steek liet."

KV Mechelen

De uitschakeling is verteerd en nu zijn alle hoofden al bij de partij tegen KV Mechelen. "Dat wordt een wedstrijd op het scherp van de snee. We zullen alles uit de kast halen om te winnen."

Lommel kent een geweldig seizoensbegin en Cerigioni hoopt dat dit nog lang kan blijven duren. "We zijn een spelersgroep met heel veel Belgen en we spelen echt op enthousiasme."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties