Dit is ons Dream Team van de eerste tien speeldagen!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Dit is ons Dream Team van de eerste tien speeldagen!
Foto: © SC

De eerste tien speeldagen zijn voorbijgevlogen in de Jupiler Pro League. Terwijl de bom rond Mogi Bayat gisteren barstte, kijken we toch nog eens wie het uitstekend deed de laatste weken.

Doel

Tussen de palen kiezen we voor Davy Roef. Toen Waasland-Beveren het enorm moeilijk had, was hij het lichtpunt. Zijn vier verkiezingen in het Team van de Week zijn geen toeval.

Verdediging

Achterin gaat het beste seizoensbegin naar Simen Juklerod. Hij tekende al voor een pak assists bij Antwerp. Wout Faes kent zijn beste vorm bij Oostende en Alexis Saelemaekers trok de lijn van vorig seizoen door. Soms heb je liever geen beenhouwer als verdediger, maar Jorge Teixeira is zich goed aan het beheersen en leidde STVV naar een plek in de top-zes. 

Middenveld

Dat het middenveld voor KRC Genk zou zijn, is geen verrassing. Berge had er ook bij gekund, maar met Malinovskyi, Trossard en Pozuelo neemt de competitieleider drie mooie plaatsen in. Hans Vanaken kon nog net de vierde plek opeisen.

Aanval

Helemaal voorin kunnen we niet naast Samatta kijken, hij werkte belangrijke doelpunten binnen voor de Limburgers en leidde ze zo mee naar de eerste plaats. Wesley was een controversiële naam in het begin van het seizoen, maar bewees wel zijn waarde op het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties