Hein Vanhaezebrouck ontkent opvallend nieuwtje uit de kleedkamer van Anderlecht: "Fake news, zoals zo vaak"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties

Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck wijst nogmaals op 'fake news'

Hein Vanhaezebrouck ontkent opvallend nieuwtje uit de kleedkamer van Anderlecht: "Fake news, zoals zo vaak"

Anderlecht neemt het zondagnamiddag in eigen huis op tegen Cercle Brugge. Vlak voor de aftrap stond trainer Hein Vanhaezebrouck voor de camera van Play Sports, waar hij eerst nog een stukje 'fake news' de wereld wilde uithelpen.

Deze week kwam in de kranten het nieuws dat Hein Vanhaezebrouck in de kleedkamer het programma van de concurrenten had opgehangen, om te tonen dat Anderlecht de kloof in de komende weken kan dichten.

"Nog eens fake news, zoals zo vaak", zei hij resoluut. "Ons programma hangt wel in de kleedkamer, omdat we twee Europese matchen en vijf belangrijke competitie tegemoet gaan in de komende weken. Maar dat van de tegenstander klopt zeker niet. Als mensen daar iets anders van maken, is dat voor hun rekening."

Bovendien vindt Vanhaezebrouck het niet nodig om zulke ingrepen te doen. "20 op 30 is geen slechte score. Dat zou 60 punten betekenen op het einde van het seizoen", legde hij uit. "Maar we willen nog beter doen. Dat hebben we al getoond in Waregem en ook vandaag zullen we proberen om de lijn door te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties