Reactie De Ridder geeft zich niet gewonnen: "Geen medelijden met onszelf hebben"

Dirk Pieters
| 2 reacties
De Ridder geeft zich niet gewonnen: "Geen medelijden met onszelf hebben"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren kon afgelopen weekend niet winnen op De Bosuil en blijft zo onderaan het klassement staan. Enkel Zulte Waregem doet het momenteel slechter dit seizoen, maar toch is er aan strijdlust geen gebrek.

Over de wedstrijd tegen Antwerp kon Steve De Ridder best tevreden zijn. "We speelden hier zeker verdienstelijk. Het is een fysiek sterke ploeg met heel wat goede voetballers, maar we deden het niet zo slecht. Als je hier wil komen winnen moet je ook wat geluk hebben," aldus de middenvelder.

Even was er geloof 

Toch zat er op het einde misschien nog meer in toen De Ridder een kwartier voor tijd de gelijkmaker tegen de netten schoot. "Ik liep in volle euforie naar onze fans. We zaten terug in de wedstrijd en dan hoop je natuurlijk op meer. Die rode kaart voor Overmeire maakte het opnieuw heel moeilijk en uiteindelijk verlies je weer. Dat is zwaar."

Toch geven ze zich bij Lokeren nog niet gewonnen. "Als je onderaan het klassement staat is het élke wedstrijd van moeten. We hebben tegen Antwerp laten zien dat het niet onze mentaliteit is, wat er fout loopt. We moeten nu geen medelijden met onszelf hebben, maar wel blijven knokken. Te beginnen tegen KV Oostende." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties