Jarenlange Anderlecht-speler is hard voor het nieuwe bestuur: "Dit is niet genoeg om te wedijveren met Club Brugge en Genk"

Hermès Van Damme
| 11 reacties
Jarenlange Anderlecht-speler is hard voor het nieuwe bestuur: "Dit is niet genoeg om te wedijveren met Club Brugge en Genk"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe bestuur heeft meer tijd nodig om zich te manifesteren bij Anderlecht. De verwachtingen van de transfers liggen hoger. Ex-speler van de club Bertrand Crasson vindt dat de Brusselaars meer kleppers in huis moeten halen.

Crasson voetbalde tussen 1985 en 1996 en van 1998 tot 2003 voor RSCA. Na zijn verhuis naar Thailand is paars-wit enorm veranderd.

"Wat er ook gebeurt en wie de eigenaars ook worden, de club blijft van de fans. Zij die overnamen dragen een zware erfenis mee", aldus de voormalige Rode Duivel in La DH.

"Het enige wat telt, is het team. Als ik zie dat Anderlecht zich door de Belgische competitie worstelt, dan denk ik dat de overname door Coucke meer tijd zal vergen."

Nood aan kwaliteit

Volgen Crasson moet Anderlecht investeren in meer kwaliteit. "Er zij twee à drie jongens die ik graag bezig zie, zoals Bakkali, Amuzu of Saelemaekers. Maar ze zijn jong, Anderlecht moet investeren in spelers voor de Europese top."

"Ze zijn niet sterk genoeg om Brugge en Genk te kloppen. Anderlecht kocht te veel middelmatige spelers. Tegen Zagreb zag ik jongens tegen mannen bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties