Preud'homme geeft toe: "Zulte Waregem op alle gebied beter, maar we zijn blijkbaar goed in teams in problemen zich te laten lanceren"

Preud'homme geeft toe: "Zulte Waregem op alle gebied beter, maar we zijn blijkbaar goed in teams in problemen zich te laten lanceren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verloor voor de derde keer dit seizoen en dat bij hekkensluiter Zulte Waregem. Het was niet de eerste keer dat de Rouches punten lieten liggen tegen een ploeg uit de onderste regionen.

In Eupen werd al verloren, terwijl ook bij Moeskroen werd gelijkgespeeld. "Tegen de grote ploegen lukt het ons om het op te brengen, tegen de kleine ploegen blijkbaar niet. Tegen Eupen niet, tegen Moeskroen niet en nu tegen Zulte Waregem ook niet. Dat is niet te begrijpen", aldus Michel Preud'homme.

Job niet gedaan

"We zijn een ideale ploeg om teams in moeilijkheden te herlanceren. We hebben onze job niet gedaan, Essevee was op alle gebied beter dan ons. Sneller, technisch beter, beter in de duels, ... Dan is het gewoon een verdiende overwinning voor hen."

"We zoeken naar oplossingen en ik blijf zoeken naar oplossingen. Dat we er veel over praten? Dat klopt zeker en vast, we werken er ook aan met de staf en met de psycholoog. Maar toch kunnen we het blijkbaar niet opbrengen. Het is mentaal anders om zo'n wedstrijd aan te vatten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties