Preud'homme niet helemaal verrast door mager bilan: "Niet klaar om bovenaan mee te draaien blijkbaar"

Preud'homme niet helemaal verrast door mager bilan: "Niet klaar om bovenaan mee te draaien blijkbaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

20 punten uit 13 wedstrijden en een gedeelde vijfde plek in de stand. Standard had zich vooraf misschien wel wat meer voorgesteld van het eerste seizoen onder Michel Preud'homme. Maar die is niet helemaal verrast.

Tegen een team uit de rechterkolom ging het opnieuw mis aan de Gaverbeek bij Zulte Waregem, nadat ook tegen Eupen en Moeskroen al niet werd gewonnen én er was ook de smadelijke thuisnederlaag in de Beker van België tegen amateurclub Knokke.

"Ik hoop dat het geen meerderwaardigheidscomplex is, want dat zou echt niet goed zijn. Ik stel me vragen, het is echt onbegrijpelijk", klonk het na de verliesbeurt bij Zulte Waregem.

Dan ben je niet klaar

Het bilan van Standard oogt zo met vijf zeges, vijf gelijke spelen en drie nederlagen al bij al mager: "Als jullie vinden dat we een team zijn dat helemaal bovenaan moet meedraaien, dan is dat zeker zo. Maar misschien is dat niet zo: we zijn er niet klaar voor blijkbaar", was MPH streng.

"Vorig seizoen waren hier al vele problemen, dit seizoen spelen we ook nog Europese wedstrijden erbij. Dan moet je jezelf als speler om de drie-vier dagen kunnen opladen en dat zit er op dit moment niet in. Dan ben je niet klaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties