Yves Vanderhaeghe geeft vier 'nieuwkomers' de kans bij debuut, hoe deden zij het? "Tekenend voor de match" en "Balvast, een troef"
Redactie vanuit Oostende
| 4 reacties
Yves Vanderhaeghe geeft vier 'nieuwkomers' de kans bij debuut, hoe deden zij het? "Tekenend voor de match" en "Balvast, een troef"
Foto: © photonews

Yves Vanderhaeghe maakte voor zijn eerste wedstrijd meteen een aantal beslissingen. Deels door schorsingen en blessures, maar ook door keuzes. En zijn 'nieuwkomers' deden het zeker niet slecht.

Voor Andriy Batsula was het zijn debuut voor De Kerels. Hij maakte eerst ongelukkig handspel en kreeg zo een strafschop tegen, maar groeide in de match en zorgde voor een knappe assist op de gelijkmaker van Avenatti.

"Daardoor groeide hij in de wedstrijd", aldus doelman Kaminski. "Hij kreeg vleugels en deed het goed daarna." En ook voor spits Avenatti een deugddoende ervaring. Hij kon nog eens scoren, nadat hij onder De Boeck werd afgebrand. 

Blijven strijden tot de laatste minuut

De supporters zongen meermaals voor de Italiaanse diepe man, met zijn balvastheid zorgde hij voor een rustpunt voor de Kerels. Daar profiteerden Chevalier en vooral Mboyo toch wel een aantal keren van om zelf gevaarlijk te zijn.

Rolland was een versterking op het middenveld naast De Sart, zeker met veel duelkracht. En Kumordzi? Die deed het ook prima bij zijn comeback. "We zijn blijven strijden tot op het einde. Het was tekenend voor de wedstrijd dat Kumordzi nog een bal redt in de laatste minuut", besefte coach Vanderhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties